Markon Service Center

+48 503-112-557
 

Systemy Gaszenia

Stałe Urządzenia Gaśnicze (SUG) - gazowe:
Miejscowe Urządzenia Gaśnicze (MUG) gazowe:
Aerozolowe Urządzenia Gaśnicze:

Szybki kontakt


Zapytaj specjalisty:

Pn. - Pt.:
8.00-15.00
Sobota:
10.00-13.00
Niedziela:
Nieczynne
tel. +48 503-112-557

24/7 Kontakt on line:

zg@tib.pl

Systemy gaszące kuchnie i smażalniki

systemy gaszenia Systemy gaszące kuchnie i smażalniki dedykowane są do ochrony smażalników i frytkownic.
Z racji specyfiki gaszenia potencjalnego pożaru tłuszczów, stworzono dedykowany środek na bazie pianowej, który odcina palący się tłuszcz jednocześnie go schładzając.
Systemy są automatyczne, działają w sposób mechaniczny. Projektowane są specjalnie dla konkretnych instalacji.


Zastosowanie:
∗  smażalniki
∗  frytkownice
∗  piece do wypieków

w obiektach:
∗  piekarnie
∗  cukiernie
∗  restauracje
∗  i wielu innych

Systemy gaszenia tego typu stanowią najskuteczniejszą ochronę w przypadku pożaru tłuszczu.


Dostawcy naszych rozwiązań